hits

Kidnapping del 1

I dette innlegget vil jeg beskrive del 1 av hvordan jeg følte meg når jeg og familien min ble utsatt for en del ting av Sauda barnevern Hege Braseth og Hege Michalsen. Det var 2016 da vi bodde i Sauda og barnevernet Hege Braseth og Hege Michalsen tok oss ut av skolen og kjørte oss til Stavanger fort og gale (kidnapping).Jeg var livredd og det var en en jævlig vond opplevelse. Jeg kan huske at jeg var redd og usikker på meg selv og hadde tanker og følelse om at jeg ikke ville leve mer siden jeg var så redd og jeg bare visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg ville bare hjem til familien min men alle sammen ble jo kidnappet og det var bare et mareritt. Det var skummelt og ekkelt å bli kidnappet og det var bare en helt sinnsyk opplevelse. Jeg gråt hele tiden og det eneste jeg tenkte var og få familien min tilbake og komme hjem igjen.

Det ekleste og skumleste jeg kan huske er når vi ble kjørt til barnehuset men på kvelden fikk jeg helt panikk fordi jeg fikk ikke tak i pappa, jeg prøvde å ringe til pappa men ingen svarte og da ble jeg kjempe redd og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg fikk bare helt panikk og hjerte begynte å slå hardere og hardere og jeg gråt livet av meg. Jeg hadde aldri opplevd den følelsen før og det var bare ekkelt og ubehagelig. Jeg lå på gulvet inntil en vegg da og prøvde å få tak i pappa men jeg hadde bare noen % igjen med strøm på mobilen og jeg hadde ikke laderen med og jeg gråt og gråt. Jeg sklei nedover veggen som om livet var helt ødelagt og jeg fikk så vidt puste og jeg gråt og gråt. Familien og livet er jo ødelagt nå for etter så mange år med barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michalsen har holdt på å hengt over nakken på oss og ikke lat og være i fred. De har absolutt ødelagt alt for faen.

Etter denne forferdelige hendelsen så var jeg tilogmed redd for og gå på skolen og for og gå ut fordi jeg var redd for at de kom å kidnappet oss en gang til. Og jeg var redd for å delta i noe som heter MOT på skolen for det var en som het Merete Herheim som var leder i MOT og jobber også i barn-fam. team, som var med på kidnappingen.

Det kommer en del 2 om ikke lenge så følg med. Poenget med dette innlegget var å beskrive hvordan jeg følte meg når jeg ble utsatt for dette og hvordan det påvirket meg. Jeg hadde masse tanker og følelser når dette skjedde så jeg ville bare fortelle hvor fælt og skummelt det var og bli kidnappet på falsk grunnlag som Hege Micalsen stod bak.

Jeg har skrevet om denne historien lenger nede i bloggen da vi ble kidnappet alle sammen sammen så hvis du vil lese det så må du nesten bla ned å se om du kan finne det. Hadde satt stor pris på om du gjorde det.

Vi blogges, toonje.blogg.no

 

8 kommentarer

utenlandsk

27.09.2017 kl.19:56

Det er galt at du ikke kan snakke ærlig i institusjonen, ingen hører på deg og ingen svarer på en ansvarlig måte.

Det ville innebære minst å dokumentere din forespørsel om å bli latt å gå hjem!

Tonje

28.09.2017 kl.13:55

utenlandsk: Beklager men jeg forstår ikke helt hva du mener.

Rune fardal

27.09.2017 kl.21:26

Hvis du har lyst kan du komme på Familiekanalen og fortelle om hva du og familien er er utsatt for. Vi kan lage et opptak der du forteller. Bare gi beskjed så får vi det til.

https://www.facebook.com/familiekanalennorge/?fref=ts

Tonje

28.09.2017 kl.14:07

Rune fardal: Ja jeg har lyst å fortelle min historie men hvordan fåregår det?

Marianne Skånland

29.09.2017 kl.23:44

Som et tv-intervju, Tonje. Jf

http://forum.r-b-v.net/viewtopic.php?p=39374#p39374

https://www.youtube.com/watch?v=xhuwZHxrasU

Du er vel 15 år nå? Du bør sjekke med advokaten din om du får spesielle vanskeligheter fordi du ikke er myndig. Rune har kanskje også undersøkt det.

Tonje

01.10.2017 kl.16:54

Marianne Skånland: Ja jeg er 15 år nå. Jeg skal undersøke det.

Marianne Skånland

13.10.2017 kl.20:34

Heisann! Nå sitter jeg og ser på intervjuet med deg og Rune Fardal, Tonje. Jeg håper jeg kan få lov å si, UTEN at dere synes jeg høres for "lærerinne-aktig" ut, at dere er så DYKTIGE, begge to - hehe! Mye kommer frem enda klarere i det intervjuet, blant annet om hvordan barnevernet gikk frem helt i begynnelsen.

Her har jeg lagt det inn i den tråden jeg har laget (du var 14 da jeg først oppdaget deg på nettet, derfor tittelen på tråden). Jeg tror både alle innleggene dine i bloggen, som man kan klikke seg inn på, og dette video-intervjuet hjelper andre. Jeg håper jeg finner det direkte på youtube snart.

"En 14-åring skriver"

http://forum.r-b-v.net/viewtopic.php?p=39434#p39434

Tonje

14.10.2017 kl.16:05

Marianne Skånland: Tusen takk og det kommer nok ut på youtube snart håper jeg.

Skriv en ny kommentar

Tonje

Tonje

15, Stavanger

Skole - barnevern - nav - lege - politi i Sauda kommune sammen arbeider de for å ødelegge familien min og jage oss ut av kommunen Vi klaget på mobbing men ble jaget ut av kommunen. Nå sitter jeg her alene straffet og forfulgt med et ødelagt liv og familie. Hvor er rettferdigheten.

Kategorier

Arkiv