hits

Mobbing/trakassering

Hei. Idag så jeg på denne filmen som heter SPIJT og det handler om en gutt som blir mobbet på skolen akkurat som meg men jeg ble jo mobbet fysisk og pysisk på hundvåg opp til 3-4 kl mens i Sauda på Austarheim skole ble jeg mobbet mer i sånn stille mobbing.

Jeg synes du skal ta deg tid til å se denne filmen fordi det er jo noe som angår hos alle og som vi kanskje ikke legger så mye merke til i hverdagen eller at vi ikke gidder å gjøre noe i det hele tatt. Grunnen for at jeg oppfordrer deg til å se denne filmen er fordi jeg synes poenget med filmen kommer veldig godt fram og hva som kan føre til mobbing og trakassering. Så hvis du mobber eller trakasserer en person du ikke liker eller jeg vet ikke jeg men tenk deg om før du gjør noe slik for det kan få konsekvenser i en eller annen grad. Denne filmen kunne vi faktisk sett på skolen også.

Du finner filmen på Netflix og jeg håper virkelig du vil forstå hvor alvorlig det er å bli utsatt for mobbing og hvis du ser eller hører noen som blir mobba/trakassert så ta tak i det og ikke bare la det gå av seg selv. 

Traileren: https://www.youtube.com/watch?v=ZkYN8S-rkKs

Vi blogges, toonje.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tonje

Tonje

15, Stavanger

Skole - barnevern - nav - lege - politi i Sauda kommune sammen arbeider de for å ødelegge familien min og jage oss ut av kommunen Vi klaget på mobbing men ble jaget ut av kommunen. Nå sitter jeg her alene straffet og forfulgt med et ødelagt liv og familie. Hvor er rettferdigheten.

Kategorier

Arkiv