hits

Tonje Omdahls ungdomsrevolusjon

Tonje Omdahl er en ungdomsforsker som har testet hvordan voksne personer reagerer når en ungdom setter karakter på dem. I denne filmen forklares bakgrunnen for Tonje Omdahls banebrytende forskning og hvordan hun starter en ungdomsrevolusjon. Denne filmen er verdt å se hvis man ønsker en dypere forståelse av hvordan Tonje Omdahl forener rollene som varsler, kunstner og forsker.

2 kommentarer

Jan

30.03.2018 kl.17:18

Karakterene skal vise hva man kan (innenfor ett fagområde) Det at man får en dårlig karakter er ikke mobbing, det er en vurdering som skal vise fagnivået ditt. Selvfølgelig om læreren kaller deg en idiot gang på gang er det jo mobbing, men at man får to i snitt er ikke mobbing. Det betyr bare at man må jobbe mer med skolen. Er du uenig kan du trossalt klage... Ellers flott at du står på og ytrer deg :D

Tonje

30.03.2018 kl.22:16

Jan: Jeg tror du har misforstått videoen...

Skriv en ny kommentar

Tonje

Tonje

15, Stavanger

Skole - barnevern - nav - lege - politi i Sauda kommune sammen arbeider de for å ødelegge familien min og jage oss ut av kommunen Vi klaget på mobbing men ble jaget ut av kommunen. Nå sitter jeg her alene straffet og forfulgt med et ødelagt liv og familie. Hvor er rettferdigheten.

Kategorier

Arkiv