Jeg snakker om forandringsfabrikken - video

I denne videoen snakker jeg om Forandringsfabrikken. Videoen vare i 3 min og jeg håper at dette ga deg et innblikk i hvordan forandringsfabrikken fremstår. Jeg skulle kanskje visst noen av meldingene i videoen av samtaler med Marit Sanner og "proffene" der de skriver om kjærlighet og hjerter i annenhver linje som er unormalt sammentreff.

På grunn av min motstand prøver forandringsfabrikken/barnevernsproffene å få meg utestengt fra FB hele tiden men det har ingen innvirkning på mitt arbeid så det stoppe meg ikke i å skrive eller formidle budskapet mitt.

23

Fin video! Du får frem det komiske! Jeg lo, og tror jeg kommer til å le en stund av det der! :-)

Når andre ungdommer underkaster seg barnevernet så lett, så viser det bare hvor viktig det er at noen tør å fortelle sannheten.

Du er enestående!

Anders Johansen: Ja det er ganske så latterlig system. Marit Sanner er jo ikke til å stole på i det hele tatt da hun fremstår som en falsk person i tillegg så har du den propaganda gjengen hennes: forandringsfabrikken som driver galskapen til langt over streken.

Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug

Fra en barne munn skal en høre sannheten, fra en ungdom hører virkelighetens verden fra dem som ikke har egen frihet og som ikke får ha egne meninger. Nesten hva enn som er galt i en familie så skal hjelpen settes inn der først før barn tas fra mor og far. Hilsen En Kystparti mann.

Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug: Sannheten skal frem og det skal beseires med all uretten.

Saudahater001

Nydelig video, Tonje! Stå på videre! Du må vise hvem som er sjefen her. Det du snakket om i videoen rørte meg til det dypeste. Takk <3

Saudahater001: Tusen takk for kommentaren.

Jeg hadde ikke hørt om Forandringsfabrikken før du omtalte dem. Nå ser jeg at det er en nasjonal stiftelse som jobber på flere områder. Da blir jo varslingen din om Forandringsfabrikken desto viktigere!

Det er gull verdt at du går undercover! :-)

Jeg ser at Forandringsfabrikken får driftstilskudd fra Bufdir. Så det er rett og slett myndighetene som bruker en slik stiftelse til å lyve om at de ønsker å forbedre tilbudet til barn og ungdommer.

Hvis myndighetene hadde ønsket å forbedre tilbudet til barn og unge innen psykisk helse, barnevern og skole, så hadde de gjort det. Her prøver de i stedet å late som om det er veldig uklart hva som må gjøres for å forbedre tjenestene! :-)

Og det røper at myndighetene ikke er interessert i å forbedre tjenestene, men kun ønsker å late som om de ønsker å gjøre det.

Så Forandringsfabrikken er i seg selv en selvmotsigelse. :-)

EN SAMMENLIGNING MED HJELPEORGANISASJONER:

Man kan sammenligne Forandringsfrabrikken med en hjelpeorganisasjon som reiser til et sultrammet område, ikke med mat, men utelukkende for å snakke med de som sulter for å få vite hva de trenger for å ikke sulte. Og så kaller man de som sulter for "proffer" og viser da hvor mye man respekterer dem!

Og da kan hele verden slappe av, vel vitende om at de som sulter får den hjelpa de trenger, og til og med får status som "proffer"!

Det ironiske er jo at de da bare fortsetter med å sulte... og virkelig blir proffer på det å sulte! :-)

Anders Johansen: Akkurat og hvis de hadde jobbet for og få et bedre system så hadde ting vært annerledes idag og det er overdrivelse og bruke så mange år på 1 lov som ikke fungerer likevel. "kjærlighets loven" er ikke en lov i Norge. Forandringsfabrikken er bare tull og er et eneste stort svindel fra Marit Sanner..

@Anders Johansen:

Jeg er enig med deg spesielt på Bufdirs intensjoner. Folk i Child Factory kan ha til hensikt å forbedre barnevernet. De kunne lett avgis om intentjonene til Bufdir.

Uansett, da Change Factory får finansiering fra systemet, kan de i det hele tatt ikke betraktes som en gjennomgående anmelder.

Jeg har så stor respekt for deg,Tonje.Du er bare rå:)

Merethe: Tusen takk! All rettferdighet skal beseires over all urett

Stå på Tonje.Du er en töff og fornuftig jente!!! Hååååper BV blir lagt ned as....De er full av lögnere....!!SIer de jobber for "barnas beste",men jeg mener....de har ikke PEILING på hva barnets beste er....Hvordan kan det väre til barnets beste å bli revet fra biologiske gode foreldre på syltynt grunnlag og gi dem til fosterforeldre/fosterforelder som eventuelt mishandler dem både fysisk og sexuelt....Ikke alle gjör det men endel......De fleste barna kommer jo fra normale hjem og har aldri opplevd mishandling eller omsorgssvikt så kommer de til fosterhjem eller ungdomshjem og opplever både det ene og det andre......Det er BV som bedriver omsorgssvikt...det de anklager foreldrene for....og jeg tror neppe disse BV tantene som har barn er stort bedre foreldre selv....

meenah: Jeg er helt enig med deg. Barnevernet jobber absolutt ikke for "barnets beste" da de gjør det stikk motsatte. Sånn det var på 60 tallet er det idag også selv etter mange oppreisning saker landet over er det ingenting som har forandret seg. Stat og kommuner/barnevern har ikke lært noenting. Det vil si at fremover vil vi oppleve mange oppreisning saker og erstatning saker fra barn.

Jeg ville ikke generalisere som jeg er ganske sikker på at det er flere barnevernspersoner i Norge som gjør en god jobb. Men det er altfor mange tilfeller der barnevernet kaprer til beste for barnet akkurat som kapre flyet. Det går da til en helt feil retning.

Jeg får ikke spilt av videoen nå, men jeg håper du fortsetter å delta i forandringsfabrukken. Og at du er med å holder foredrag! FF er støttet av Bufdir. Det er dermed et statlig tiltak, og din stemme skal være like hørbar som alle de andre proffenes stemme. Så jeg håper du bidrar med din stemme.

Hilde: Hva får deg til å tro at jeg er med i propaganda gruppen til Marit Sanner? Du har vel heller ikke sett hva som står i innlegget under. Jeg gidder ikke bidra til noe så utspekulert så Marit Sanner og hennes lakeier driver med. Marit Sanner driver å manipulere ungdommer til å tro at barnevernet er kjærlighet, NÅ ER DET NOK...

Jeg tenkte at hvis mange nok ungdommer med samme opplevelse som deg infilterer denne gruppen, så vil dere gjøre en forskjell ;)

FF tilhører på ingen måte Marit Sanner. Og heller ikke hennes «disipler». Det er ungdommens talerør. Altså ditt talerør også. Proffene holder foredrag. Du har rett på å delta med din historie og din erfaring.

Proff i FF , verdens beste kunnskapssenter❤❤

Tenke d e du som er ute å kjøre Tonje ;-) finn rikitg informasjon før du snakker, et tips til nest video! Snakk fra hjertet ditt å ikke bare les det som faren din har skreve på dataen din , gjør du d blir det mye mer ekte ;-)

Proff i FF , verdens beste kun: Jeg har nok informasjon til å vite at forandringsfabrikken er bare propaganda. Jeg snakker alltid fra hjerte i motsetning til det dere i forandingsfabrikken gjør når dere holder foredrag på befalinger fra Marit Sanner om hva dere skal si og gjøre.

Stå på Tonje! 💪💖 Tøft gjort av deg og ikke la deg indoktrinere av forandringsfabrikkens propaganda. Trist med de unge som lar det skuespillet indoktrinere seg til både urett og svik mot sine familier. Slike Norske jenter som deg, som tør å stå opp mot urett og ikke bøye hodet for Norske barnevern overgrep trenger landet. Lykke til videre!!!

Gjermund: Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen din.

Ja det er faktisk veldig trist fordi det er nemlig så mange barn og unge som Marit Sanner har klart og manipulere og lure med seg til å bli medlem i Forandingsfabrikken.

Tonje, du etterspør hva FF har oppnådd de årene de har eksistert. Du svarer egentlig selv: de legitimerer og driver propaganda for det bv gjør. De fremstår som myndighetenes "bevis" for at ting fungerer og at dagens praksis må fortsette. Falsk tillit, flere overgrep og mer skade på flere barn er det FF "produserer". For øvrig må barna i FF respekteres; noen av dem HAR opplevd overgrep, uten at jeg vet hvem. Vi vet det forekommer. Men de vet ofte ikke det selv heller, for bv manipulerer, lyver og planter falske oppfatninger og falske minner hos barna, til de tror på disse røverhistoriene og inkorporerer dem som sin egen livshistorie. Det er ikke barnas skyld. De blir hjernevaskede barnesoldater for bv. Derfor må barnas troverdighet i FF som "sannhetsvitner for bv" ødelegges, men hvert enkelt barn respekteres. Bare en uavhengig granskning kan finne ut hva som er fakta i en omsorgsovertakelsessak der påstand står mot påstand, og det er langt fra det bv driver med.

Bra Tonje, "Hva har egentlig Forandringsfabrikken fått til"? Jo En ting har de fått til.... Marit Sanner har tjent millioner...

Skriv en ny kommentar