hits

Jeg snakker om forandringsfabrikken - video


I denne videoen snakker jeg om Forandringsfabrikken. Videoen vare i 3 min og jeg håper at dette ga deg et innblikk i hvordan forandringsfabrikken fremstår. Jeg skulle kanskje visst noen av meldingene i videoen av samtaler med Marit Sanner og "proffene" der de skriver om kjærlighet og hjerter i annenhver linje som er unormalt sammentreff.

På grunn av min motstand prøver forandringsfabrikken/barnevernsproffene å få meg utestengt fra FB hele tiden men det har ingen innvirkning på mitt arbeid så det stoppe meg ikke i å skrive eller formidle budskapet mitt.

17 kommentarer

Anders Johansen

27.03.2018 kl.21:52

Fin video! Du får frem det komiske! Jeg lo, og tror jeg kommer til å le en stund av det der! :-)

Når andre ungdommer underkaster seg barnevernet så lett, så viser det bare hvor viktig det er at noen tør å fortelle sannheten.

Du er enestående!

Tonje

27.03.2018 kl.22:38

Anders Johansen: Ja det er ganske så latterlig system. Marit Sanner er jo ikke til å stole på i det hele tatt da hun fremstår som en falsk person i tillegg så har du den propaganda gjengen hennes: forandringsfabrikken som driver galskapen til langt over streken.

Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug

27.03.2018 kl.22:52

Fra en barne munn skal en høre sannheten, fra en ungdom hører virkelighetens verden fra dem som ikke har egen frihet og som ikke får ha egne meninger. Nesten hva enn som er galt i en familie så skal hjelpen settes inn der først før barn tas fra mor og far. Hilsen En Kystparti mann.

Tonje

28.03.2018 kl.00:02

Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug: Sannheten skal frem og det skal beseires med all uretten.

Saudahater001

27.03.2018 kl.23:00

Nydelig video, Tonje! Stå på videre! Du må vise hvem som er sjefen her. Det du snakket om i videoen rørte meg til det dypeste. Takk <3

Tonje

28.03.2018 kl.00:04

Saudahater001: Tusen takk for kommentaren.

Anders Johansen

27.03.2018 kl.23:14

Jeg hadde ikke hørt om Forandringsfabrikken før du omtalte dem. Nå ser jeg at det er en nasjonal stiftelse som jobber på flere områder. Da blir jo varslingen din om Forandringsfabrikken desto viktigere!

Det er gull verdt at du går undercover! :-)

Jeg ser at Forandringsfabrikken får driftstilskudd fra Bufdir. Så det er rett og slett myndighetene som bruker en slik stiftelse til å lyve om at de ønsker å forbedre tilbudet til barn og ungdommer.

Hvis myndighetene hadde ønsket å forbedre tilbudet til barn og unge innen psykisk helse, barnevern og skole, så hadde de gjort det. Her prøver de i stedet å late som om det er veldig uklart hva som må gjøres for å forbedre tjenestene! :-)

Og det røper at myndighetene ikke er interessert i å forbedre tjenestene, men kun ønsker å late som om de ønsker å gjøre det.

Så Forandringsfabrikken er i seg selv en selvmotsigelse. :-)

EN SAMMENLIGNING MED HJELPEORGANISASJONER:

Man kan sammenligne Forandringsfrabrikken med en hjelpeorganisasjon som reiser til et sultrammet område, ikke med mat, men utelukkende for å snakke med de som sulter for å få vite hva de trenger for å ikke sulte. Og så kaller man de som sulter for "proffer" og viser da hvor mye man respekterer dem!

Og da kan hele verden slappe av, vel vitende om at de som sulter får den hjelpa de trenger, og til og med får status som "proffer"!

Det ironiske er jo at de da bare fortsetter med å sulte... og virkelig blir proffer på det å sulte! :-)

Tonje

28.03.2018 kl.13:22

Anders Johansen: Akkurat og hvis de hadde jobbet for og få et bedre system så hadde ting vært annerledes idag og det er overdrivelse og bruke så mange år på 1 lov som ikke fungerer likevel. "kjærlighets loven" er ikke en lov i Norge. Forandringsfabrikken er bare tull og er et eneste stort svindel fra Marit Sanner..

Jasper

28.03.2018 kl.09:13

@Anders Johansen:

Jeg er enig med deg spesielt på Bufdirs intensjoner. Folk i Child Factory kan ha til hensikt å forbedre barnevernet. De kunne lett avgis om intentjonene til Bufdir.

Uansett, da Change Factory får finansiering fra systemet, kan de i det hele tatt ikke betraktes som en gjennomgående anmelder.

Merethe

28.03.2018 kl.09:20

Jeg har så stor respekt for deg,Tonje.Du er bare rå:)

Tonje

28.03.2018 kl.13:27

Merethe: Tusen takk! All rettferdighet skal beseires over all urett

meenah

28.03.2018 kl.12:06

Stå på Tonje.Du er en töff og fornuftig jente!!! Hååååper BV blir lagt ned as....De er full av lögnere....!!SIer de jobber for "barnas beste",men jeg mener....de har ikke PEILING på hva barnets beste er....Hvordan kan det väre til barnets beste å bli revet fra biologiske gode foreldre på syltynt grunnlag og gi dem til fosterforeldre/fosterforelder som eventuelt mishandler dem både fysisk og sexuelt....Ikke alle gjör det men endel......De fleste barna kommer jo fra normale hjem og har aldri opplevd mishandling eller omsorgssvikt så kommer de til fosterhjem eller ungdomshjem og opplever både det ene og det andre......Det er BV som bedriver omsorgssvikt...det de anklager foreldrene for....og jeg tror neppe disse BV tantene som har barn er stort bedre foreldre selv....

Tonje

28.03.2018 kl.13:53

meenah: Jeg er helt enig med deg. Barnevernet jobber absolutt ikke for "barnets beste" da de gjør det stikk motsatte. Sånn det var på 60 tallet er det idag også selv etter mange oppreisning saker landet over er det ingenting som har forandret seg. Stat og kommuner/barnevern har ikke lært noenting. Det vil si at fremover vil vi oppleve mange oppreisning saker og erstatning saker fra barn.

Jasper

28.03.2018 kl.14:17

Jeg ville ikke generalisere som jeg er ganske sikker på at det er flere barnevernspersoner i Norge som gjør en god jobb. Men det er altfor mange tilfeller der barnevernet kaprer til beste for barnet akkurat som kapre flyet. Det går da til en helt feil retning.

Hilde

04.04.2018 kl.11:56

Jeg får ikke spilt av videoen nå, men jeg håper du fortsetter å delta i forandringsfabrukken. Og at du er med å holder foredrag! FF er støttet av Bufdir. Det er dermed et statlig tiltak, og din stemme skal være like hørbar som alle de andre proffenes stemme. Så jeg håper du bidrar med din stemme.

Tonje

04.04.2018 kl.21:20

Hilde: Hva får deg til å tro at jeg er med i propaganda gruppen til Marit Sanner? Du har vel heller ikke sett hva som står i innlegget under. Jeg gidder ikke bidra til noe så utspekulert så Marit Sanner og hennes lakeier driver med. Marit Sanner driver å manipulere ungdommer til å tro at barnevernet er kjærlighet, NÅ ER DET NOK...

Hilde

11.04.2018 kl.22:57

Jeg tenkte at hvis mange nok ungdommer med samme opplevelse som deg infilterer denne gruppen, så vil dere gjøre en forskjell ;)

FF tilhører på ingen måte Marit Sanner. Og heller ikke hennes «disipler». Det er ungdommens talerør. Altså ditt talerør også. Proffene holder foredrag. Du har rett på å delta med din historie og din erfaring.

Skriv en ny kommentar

Tonje

Tonje

15, Stavanger

Skole - barnevern - nav - lege - politi i Sauda kommune sammen arbeider de for å ødelegge familien min og jage oss ut av kommunen Vi klaget på mobbing men ble jaget ut av kommunen. Nå sitter jeg her alene straffet og forfulgt med et ødelagt liv og familie. Hvor er rettferdigheten.

Kategorier

Arkiv