Barnevernets ondskap

Samfunnet er en institusjon skapt av barnevernets ondskap og det bygges opp av mennesker som driver maktmisbruk og som ikke helt har kontrollen over seg selv og sitt ego. Vi lever på et utrolig mørkt sted og det gjør meg kvalm og svimmel av å tenke på at samfunnet tillater at barnevernet kan påføre familie og barn frykt, traumer, angst osv… Dette er Norge liksom, skal ikke det være et trygt og godt sted og bo i?

Når hele verden sover, det er verken øyner eller ører som vil høre på det man gjør eller sier. Når skal statens by våkne opp? og se virkeligheten av det som skjer rundt oss. Barnevernet ved Mari Trommald er en gjeng med idioter i tillegg til løgnere, kidnappere, mishandlere, menneskehandlere og de står ansvarlig for selvmord men rettere sagt de drive med folkemord. Vi lever med en evigvarende boble og den boblen er barnevernet for selv om vi ønsker og komme oss vekk så vil barnevernet enda jage etter flere familier. Man blir automatisk ført med inn i kampen mot det onde for vi vil kjempe og vi vil ha tilbake det som er vårt nemlig barna som tilhører mor og far.

Jeg kjenner blodet bruse gjennom kroppen og hele meg blir varm. Jeg kjenner pusten drar meg til og hjerte slår slag for slag, det kan være redsel eller frykten jeg bærer inni meg for det samme hælvete skal ikke skje meg igjen. Hege Braseth og Hege Michalsen er prakteksemplaret på ondskap og djevelskap som omringer oss til døden, de former denne verden til å bli en institusjon hvor de stjeler barn og torturerer dem levende som død. Hege Braseth og Hege Michalsen tror de vet alt, de tror de kan alt og vet hva som er til “barnets beste” men vet du hva, det vet de søren meg ingenting om for jeg tror neppe de har gått på skole en gang, vel de har hvertfall ikke lært manerer og respekten for andre mennesker.

Hege Braseth og Hege Michalsen er nødvendigvis ikke så mye bedre til å være en forelder enn andre forelder og det gjelder generelt med alle barnevernsansatte som har barn. De er ikke mer verdt enn andre foreldre men heller omvendt da de sliter på hjemmebane selv. Hege Braseth og Hege Michalsen dere skulle ha blitt undersøkt for personlighetsforstyrrelse og fratatt deres barn da det ikke er til barns beste. Ikke kom hjem til familier og fortell dem at de gjør feil for det vet du pokker meg ikke, hva som er rett eller galt så ta og skjerp dere da dere ikke har peiling på barn. Men dere er vel unnskyldt da dere lider av en sykdom. Dere tror sånn at dere er så feilfrie men skal si deg det jeg, hvor mange feil har ikke dere begått alle disse årene. Gjengen i Sauda er brutalt Narsissister og er avhengig av narsissistisk påfyll i like stor grad som en narkoman er avhengig av dop.

Siste innlegg